fbpx

Cupping med fysiurgisk massage

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, virker muskelafslappende og kan ligeledes styrke immunforsvaret. Ved hjælp af kopperne, som kan variere i forskellige størrelser og former, skaber man et vakuum, hvor luften pumpes ud, så der dannes et mindre eller større vakuum. Dette vakuum virker ligesom dybdegående massage. Denne sugekop-effekt øger derved blodgennemstrømningen og iltning i området samt afspænder i det dybtliggende binde- og muskelvæv.

Cupping kan med fordel bruges af folk med nåleskræk, som derfor ikke ønsker at modtage akupunktur. Mange sportsfolk er vilde med virkningen af sugekopper, da det fremmer restitutionen og gør dem mindre ømme og spændte. Cupping bidrager ligeledes til at lede affaldsstoffer i kroppen bort, hvilket kan give en oplevelse af fornyet energi.

En cupping-behandling varer i 45 minutter. De berørte områder masseres i første omgang, hvorefter kopperne placeres. Kopperne skal sidde på huden i 7-12 minutter, inden de igen fjernes. Til sidst masseres områderne blidt igen.

Sugekopperne efterlader røde mærker i det område, hvor de er blevet påsat på kroppen. De mørkeste områder indikerer de steder, hvor kroppen har sluppet flest affaldsstoffer fri. Mærkerne aftager indenfor 7-14 dage.

Hvad er cupping effektivt mod?

Ud over at fjerne affaldsstoffer og fremme kredsløbet, nævnes nedenfor blot nogle af de problemstillinger, som cupping kan være effektiv imod.

  • Ledsmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Stramme og spændte muskler
  • Spændinger i ryg og nakke samt myoser
  • Skinnebensbetændelse
  • Løbeknæ

OBS: Hvis du får blodfortyndende medicin eller er cancerpatient uden behandling, må du af helbredsmæssige hensyn ikke benytte denne behandling.

Priser

  • 45 minutter: 450,-

Betaling foregår via MobilePay eller kontant.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Har du spørgsmål om mine behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig.