fbpx

Gravidmassage

Som gravid er man særligt skrøbelig og kroppen er ekstra udfordret. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af i rolige omgivelser på en særligt udviklet massagepude til gravide, kan gøre underværker. Forkæl dig selv med denne lindrende massage, som er både givende for dig og dit barn.

Hvordan foregår graviditetsmassage?

Selve graviditetsbriksen er udformet med et hul til maven og til brysterne. Materialet er et støttende underlag af elastisk materiale, så du vil føle dig godt tilpas og få den støtte du har behov for under massagen. Du vil under hele massagen være tildækket af et lagen eller tæppe, så du ikke føler nogen form for blufærdighed eller kommer til at føle dig kold. De fleste kvinder, som oplever graviditetsrelaterede smerter, har problemer i lænden, ryggen, eller smerter i iskiasområdet. Under hele massagen bestræber jeg mig på at afhjælpe dine smerteproblematikker og give dig en oplevelse af, at du er kvinden i centrum. Det er vigtigt, at du får løst den problematik du har, eller blot giver dig selv kvalitetstid på briksen. Massagen tager udgangspunkt i en helkropsoplevelse med fokus på de problematikker, du måtte have. Der afsættes 60 min til denne behandling. Jeg har fået sammensat en exceptionelt lækker, sund og nærende olie, som udelukkende er lavet til mine gravide klienter. Olien er 100 % økologisk og indeholder tidsel-, hampeolie og lavendelolie. Den er lavet med det formål at forebygge strækmærker og samtidig være nærende og sund for din hud. Jeg afslutter typisk massagen med den gravide liggende på ryggen, så der er tid til lidt afslappende ansigts- og hovedbundsmassage, hvis det ønskes. Jeg kan modtage gravide klienter i alle stadier af graviditeten. Det kan være meget forskelligt hvornår i graviditeten netop du har behov for massage. Der tilpasses selvfølgelig efter dine ønsker og behov, så du opnår den bedste effekt og får en god og dejlig oplevelse.

Hvad kan graviditetsmassage hjælpe på?

  • Generel uro og anspændthed
  • Ømme ben og fødder
  • Spændinger i ryg og overkroppen
  • Smerter i iskias og lænden
  • Søvnproblemer

Hvornår kan du få graviditetsmassage?

I princippet kan du få graviditetsmassage stort set, hvornår det skal være. Der skal være stærke kontraindikationer, før det anbefales at undlade massage som gravid. Det kan være bækkenløsning, feber eller anden sygdom. Er du i tvivl, om du bør undlade at få graviditetsmassage, så kontakt først din læge. Selv indenfor jordemoderfaget er graviditetsmassage en anerkendt del af tilbud til gravide, som du kan læse lidt mere om på deres hjemmeside. OBS: Hvis du har feber eller anden sygdom og er du i tvivl om du bør undlade graviditetsmassage, så kontakt din læge først.

Priser

  • 60 minutter: 425,-
Betaling foregår via MobilePay eller kontant.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Har du spørgsmål om mine behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig.