fbpx

Japansk facelifting

Japansk facelifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt.

Behandlingen virker forebyggende på hudens ældningstegn, og selv om behandlingen kun udføres i ansigtet, har den også en gavnlig stimulerende effekt på hele din krop og dit generelle velbefindende. Med Japansk Lifting afspændes ansigtets muskler i dybden, og du får et mere afslappet udseende. Både ansigt og krop opnår med behandlingen større velvære.

Din ansigtshud opnår større spændstighed og vitalitet ved hjælp af behandlingen og de rene naturprodukter i form af maske, creme og olier. Ansigtshuden får større blodgennemstrømning og derved en smukkere glød og energi. Samtidig drænes ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjne reduceres. Behandlingen giver et naturligt ansigtsløft, giver en bedring af fugtbalancen og øger blodcirkulationen, så affaldsstofferne drænes væk. De døde hudceller afstødes, samtidig med at ansigtsmusklerne afstresses.

Japansk facelifting øger lymfecirkulationen, så huden bedre kan optage næringsstofferne, efter affaldsstofferne er blevet drænet væk. De spændte muskelfiber smidiggøres, hvorved spændinger fjernes.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Behandlingen starter med at ansigtet afrenses med en rensemælk og toner, hvorefter der anlægges en algemaske, som afrenses efter ca. 15 min. I mellemtiden gives der bindevævsmassage på de store halsmuskler og ved kraniekanten. Varme klude pålægges i ansigtet, inden der gives stimulering af de neurologiske punkter samt af organzoner.

Der udføres lymfedræning, påføring af nærende øjencreme og efterfølgende saltstensmassage som virker sammentrækkende på huden. Behandlingen afsluttes med et plejende serum og en fugtgivende dagcreme. Hele seancen tager omkring 60 min.

Efter behandlingen kan du opleve:

  • Træthed
  • Kulderystelser
  • Hedeture
  • Tørst
  • Mørk og ildelugtende urin pga. udskillelse af affaldsstoffer
  • Rumlen i maven
  • Oftere toiletbesøg

Disse reaktioner aftager hurtigt og opleves i mindre grad efter flere behandlinger.

For at opnå de bedste resultater, anbefales det, at der gennemsnitlig skal går 3-5 dage mellem de første 4 behandlinger og herefter 8-10 dage. Dernæst vedligeholdes behandlingen hver 4.6. uge. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, der skal til, før der kan ses bedring i hud, bindevæv og muskler.

Priser

  • 60 minutter: 495,-

Betaling foregår via MobilePay eller kontant.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Har du spørgsmål om mine behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig.