fbpx

Sportsmassage

Faktisk minder en sportsmassage meget om en fysiurgisk massage, da denne type massage også er dybdegående. Groft sagt kan man sige, at forskellen er det sportslige islæt. Både sportsmassagen og den fysiurgisk massage er med til at forebygge og behandle skader, lindre smerter samt hjælpe kroppen til at helbrede sig selv.

Hvornår vil jeg have gavn af en sportsmassage?

Sportsmassage er særdeles gavnligt for dig, som dyrker sport enten på amatørniveau eller som professionel. Sportsmassagen giver dig øget mobilitet, så du igen kan bevæge dig ugeneret, hvis du har skader, hvor eksempelvis en eller flere muskelfibre er involveret.

Ved sportsmassage øges blodgennemstrømningen samt udskillelsen af de affaldsstoffer, som måtte have ophobet sig i dit muskelvæv. Dermed virker sportsmassage også særligt forebyggende.

Ligeledes vil en sportsmassage være god og effektiv for dig, som skal udføre en fysisk krævende præstation, såsom træning til langdistanceløb, cykelløb eller meget andet. En konstant spændt muskel er ikke velfungerende, og der kan sportsmassagen få musklen til at slappe af, restituere og gøres klar til næste træningspas.

Priser

  • 30 minutter: 295,-
  • 40 minutter: 365,-
  • 60 minutter: 450,-

Betaling foregår via MobilePay eller kontant.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Har du spørgsmål om mine behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig.